Torsdag d. 28/3: Figino - Lugano

Torsdag og fredag gik turen så  til Lago Lugano. Hvor Lago Maggiore var præget af store træbevoksede skrænter, der gradvist, som dagene gik, skiftede fra en kedelig brun til et herligt mix af lysegrønne, gule og hvide farver, er Lago Lugano langt mere malerisk, med stejle skrænter ned mod søen og et utal af bebyggelser, der nærmest lige er hængt på klippekanten.

Vi passerede igen grænsen til Italien og en enkelt båd gik i land på casinoet - angiveligt for at hente råvarer til cafeen …
 
Vi lagde både op ved den lille roklub Ceresia. Bådene skulle pakkes tæt, der var kun knebent plads til alle tolv. 4 ældre herrer var mødt op for at hilse på os, og ikke mindst overrække klubbens stander til Søren, der til gengæld overrakte en Vejle-stander til dem. Der blev fotograferet til den store guldmedalje, men på trods af ihærdige forsøg hoppede ingen af fotograferne på lige at gå et skridt baglæns. 
Søren overrækker en stander ved roklubben i Ceresia  
(Klik på billedet og se det i stort format)
Vi fik en lang gåtur ad nogle snirklede smøger hen til bussen. Det var godt, det var en forårsdag, for midt på sommeren ville der være stegende varmt og dødt i smøgen her sidst på eftermiddagen.
Læs mere om turen