Onsdag d. 27/3: Cannóbio - Locarno

Onsdag var store flyttedag, hvor vi dels skulle rømme campinghytterne, dels skulle pakke trailere efter formiddagens roning. Vi fik rundet det sidste hjørne på Lago Maggiore og fik frokost i ro og mag i solen foran roklubben i Locarno. 

Sidst på eftermiddagen nåede bussen frem til Figino, hvor vi erobrede vandre-hjemmet, som består af et par smukke, gamle bygninger med loftsmalerier i en del af værelserne.

Badningen blev overstået i ekspresfart, piger kan bare det der med at bade hurtigt! Vi lod os overtale til, at en lille italiensk pige måtte springe over i køen - og så kom de slæbende med en 12 års tøs...… 

Det var straks et større problem med "madrashylsteret": Vi er nogle stykker, der gør, som vi får besked på. Og beskeden var jo, at madrassen skulle puttes ind i betrækket. Med megen masen og grinen fik vi udført opgaven. De mere kvikke havde fundet ud af, at det nok var en lagenpose, som vi selv skulle ned i!

Efter middagen forlagde en stor del af selskabet residensen til den nærliggende restaurant, der havde glimrende øl og cappucinoer, men ikke fattede, at det kunne have været fikst at sætte Irish Coffee på menukortet som lyn og torden.

Vi overlevede jo, men det gav startskuddet til Utzons cafe - opkaldt efter Carsten, der foretrak at sove i en for kort sofa i anneksets bibliotek frem for at nyde koncerten fra hans 5 tungt sovende medlogerende.
Læs mere om turen