Ørredfilet med tomatpesto:
Rens fisken grundigt, fjern skind og ben og læg ørredfileterne i et smurt ovnfast fad.
Hak 8 soltørrede tomater meget fint sammen med 1 fed hvidløg og pinjekernerne. Rør 1 spsk. olie fra tomaterne, vand og ost i.
Fordel blandingen over ørredfileterne.
Sæt fadet midt i en 200º varm ovn i ca. 15-20 minutter.
Fyldte portobellosvampe:
Læg svampene i et ovnfast fad med stokken opad.
Sauter 1 fed knust hvidløg, 1 stort løg i tern, squash i små tern og 5 hakkede soltørrede tomater i 5 minutter i smør. Krydr med salt og peber og kom blandingen på svampene.
Svampene sættes i ovnen ved 200º i 15-20 minutter.
Drysses med hakket persille lige inden servering.
Pasta med mild chilifløde:
2 finthakkede løg, peberfrugt i tern, chili og hvidvin koges ind til det halve. Fiskefond og piskefløde tilsættes og sovsen koger i 10 min ved svag varme.
Pastaen koges efter anvisningen, og chilifløden hældes over.