Salat med tigerrejer

Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Se opskriften »

Hovedretter
Andebryst med timianglaserede valnødder
Andebryst med timianglaserede valnødder

De søde glaserede valnødder går rigtigt fint sammen med andebrystet.
Serveres med bagte auberginer med tomat og parmesanost.

Se opskriften

Appelsinbagt laks
Appelsinbagt laks

En alternativ måde at serverer laks på. Serveres med en lækker appelsin/fennikelsalat.

Se opskriften

Bagt helleflynder med muslingepanade
Bagt helleflynder med muslingepanade

Helleflynder bagt med muslinge-kørvelpanade, muslingesauce og lakserogn.
Kan også bruges som forret, og laves med andre slags fisk.

Se opskriften

Bagt lange med basilikum panade
Bagt lange med basilikum panade

Serveres med lun tomatsalat og små nye kartofler.
Kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Se opskriften

Bagt rødtunge

Med kryddersmør, grønne bønner og blommesauté.
Server med små nykogte kartofler og en blandet grøn salat.

Se opskriften

Benløse fugle med rosiner, pinjekerner og parmesan
Benløse fugle med rosiner, pinjekerner og parmesan

I det italienske landkøkken har man en lang tradition for at fylde schnitzler af forskellig slags med smagsgivere som skinke, parmesan og pinjekerner.
Serveres med årstidens letkogte grøntsager og små saltbagte kartofler.

Se opskriften

Chateaubriand med Karl Johan svampe i parmasvøb
Chateaubriand med Karl Johan svampe i parmasvøb

En meget elegant gæsteret. Serveres med en utraditionel og smagfuld salat med balsamico svesker og rucola.

Se opskriften

Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk

Delikat smag - nem at tilberede.
De friske asparges kan evt. vendes i lidt olie på en varm pande.

Se opskriften

Chilimarineret Culotte

En lidt anderledes måde at tilberede en culotte på.
Til culotten serveres en lækker rødvinssauce.

Se opskriften

Culottesteg med hvidløg

Den klassiske culottesteg, der smager godt hver gang, serveret med langtidsstegte tomater, bagte hvidløg, saltbagte kartofler og sennepssauce.

Se opskriften