Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.
De søde glaserede valnødder går rigtigt fint sammen med andebrystet.
Serveres med bagte auberginer med tomat og parmesanost.
En alternativ måde at serverer laks på. Serveres med en lækker appelsin/fennikelsalat.
Helleflynder bagt med muslinge-kørvelpanade, muslingesauce og lakserogn.
Kan også bruges som forret, og laves med andre slags fisk.
Serveres med lun tomatsalat og små nye kartofler.
Kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.
Med kryddersmør, grønne bønner og blommesauté.
Server med små nykogte kartofler og en blandet grøn salat.
I det italienske landkøkken har man en lang tradition for at fylde schnitzler af forskellig slags med smagsgivere som skinke, parmesan og pinjekerner.
Serveres med årstidens letkogte grøntsager og små saltbagte kartofler.
En meget elegant gæsteret. Serveres med en utraditionel og smagfuld salat med balsamico svesker og rucola.
Delikat smag - nem at tilberede.
De friske asparges kan evt. vendes i lidt olie på en varm pande.
En lidt anderledes måde at tilberede en culotte på.
Til culotten serveres en lækker rødvinssauce.
Den klassiske culottesteg, der smager godt hver gang, serveret med langtidsstegte tomater, bagte hvidløg, saltbagte kartofler og sennepssauce.