Laksetatar på brødstave

Laksetatar på brødstave

Laksen er råmarineret i lime, salt og sukker, og har fået et ekstra pift med chili og koriander. De små laksemadder er også rigtig gode som tapas.

Ingredienser:

4 personer

225 g laksefileter
1 finthakket rød chili uden kerner
1 bdt. friskhakket koriander
2 spsk. friskpresset lime- eller citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. sukker
½ agurk
1 rødløg
focaccia brød

Fjern skindet på laksefileterne og skær kødet i små tern.

Rør finthakket chili uden kerner, koriander, limesaft, salt og sukker sammen i en skål.

Vend lakseternene godt rundt i marinaden og lad det stå en time i køleskabet.

Skræl og flæk agurken på langs, fjern kernerne og skær den i skiver. Hak rødløget og bland det og agurkeskiverne med laksen.

Lad det trække endnu mindst 30 minutter.

Skær brødet i skiver på langs og rist dem sprøde.

Anret laksetataren på brødet og server straks.