VINREJSE I ITALIEN Forsiden
En uge som vinplukkere
Mandag var vejret igen godt og vi kunne plukke vin.
 
Fra drue til flaske
Hvad sker der med druerne når de er plukket? Vi var med hele vejen.
 
Neive
Hvor er det lige Neive ligger?
 
La Contea
Se også La Contea's egen hjemmeside.
   
Valpolicella
Vi sluttede ugen af med besøg på 3 vingårde i Valpolicella.
 
Galleriet
Billederne der ikke blev plads til på disse sider.

Liliana, Tonino og "Kokki"
En dag i køkkenet på La Contea

Da vi var ankommet til La Contea om søndagen var det regnvejr og der kunne ikke plukkes vin. Vi fik i stedet lov til at følge slagets gang i køkkenet.

Vi snittede grøntsager, pillede fjer af perlehøns, lavede pasta, vaskede op m.m. og samlede indtryk og inspiration til den store guldmedalje.

På menuen stod blandt andet:
  • Friske svampe med orangedressing
  • Hønsesalat med friske ferskner og nødder
  • Frisk pasta med tre slags kødsauce
  • Kalvehaler i Barberescosauce
  • Sød symfoni fra Neive

  •  
Jette holder en velfortjent pause
Lidt om restauranten:

Claudia og Tonino åbnede restauranten i 1978 og sammen har parret formået at at skabe et gourmet-paradis, som tiltrækker et stort publikum fra bl.a. Østrig, Schweiz og Tyskland.

Alle retter er tilberedt ud fra gamle opskrifter fra området og mange af råvarerne hentes i restaurationens egen baghave.

I bogen "Vinrejse i Italien" skriver Maureen Ashley:

"Distriktets bedste restaurant. Bare tanken får tænderne til at løbe i vand. Der er stil over omgivelserne og betjeningen står mål med dem. Dyrt - men pengene værd."


Andrea - Tjener på La Contea

© 2006 Jørgen Eske