 En uge som vinplukkere
Mandag var vejret igen godt og vi kunne plukke vin.
|
 Fra drue til flaske
Hvad sker der med druerne når de er plukket? Vi var med hele vejen.
|
 Neive
Hvor er det lige Neive ligger?
|
 La Contea
Se også La Contea's egen hjemmeside.
|
 Valpolicella
Vi sluttede ugen af med besøg på 3 vingårde i Valpolicella.
|
 Galleriet
Billederne der ikke blev plads til på disse sider.
|
|
 |
 Liliana, Tonino og "Kokki" En dag i køkkenet på La Contea Da vi var ankommet til La Contea om søndagen var det regnvejr og der kunne ikke plukkes vin. Vi fik i stedet lov til at følge slagets gang i køkkenet.
Vi snittede grøntsager, pillede fjer af perlehøns, lavede pasta, vaskede op m.m. og samlede indtryk og inspiration til den store guldmedalje.
På menuen stod blandt andet:
- Friske svampe med orangedressing
- Hønsesalat med friske ferskner og nødder
- Frisk pasta med tre slags kødsauce
- Kalvehaler i Barberescosauce
- Sød symfoni fra Neive
Se hele menukortet (på engelsk)
|
 Jette holder en velfortjent pause |
Lidt om restauranten:
Claudia og Tonino �bnede restauranten i 1978 og sammen har parret formået at at skabe et gourmet-paradis, som tiltr�kker et stort publikum fra bl.a. �strig, Schweiz og Tyskland.
Alle retter er tilberedt ud fra gamle opskrifter fra området og mange af råvarerne hentes i restaurationens egen baghave.
I bogen "Vinrejse i Italien" skriver Maureen Ashley:
"Distriktets bedste restaurant. Bare tanken får tænderne til at løbe i vand. Der er stil over omgivelserne og betjeningen står mål med dem. Dyrt - men pengene værd." |
|
Andrea - Tjener på La Contea |
|
|