Sprøde snacks med feta og daddel

Sprøde snacks med feta og daddel

Den specielle blanding af feta, daddel og ingefær giver en fyldig, sød og frisk smag. Server snacksene til en velkomstdrink, eller prøv dem som forret sammen med en skive god feta og lidt grønt.

Ingredienser:

10 personer

125 g dadler med sten (100 g udstenede)
2-3 cm skrællet ingefær
300 g god feta
1 æggeblomme
3-4 plader fillodej
1 æggehvide til pensling

Udsten dadlerne, og hak dem helt fint.

Skræl ingefæren, og riv den fint.

Mos osten groft og rør dadler, ingefær og æg i. Krydr let med salt.

Skær dejen ud i firkanter på 15x15 cm. Pensl med æggehvide, og læg en tynd stribe fyld på.

Rul dejen om fyldet til tynde pinde og del hvert stykke i to. Pensl godt med æggehvide.

Bag rullerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne og sprøde.