Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.
Med græske kartofler og tzatziki.
Undlades kartofler og tzatziki kan tomaterne bruges som forret.
Hjemmelavede forårsruller med kylling og rejer, serveret med med ris og karrysovs. Fyldet kan også laves med hakket oksekød eller frisk fisk.
Hjemmelavet hønsekødssuppe er en ægte vinterklassiker.
Her lavet med lidt ekstra krydderurter, der giver suppen et ekstra pift.
Italiensk inspirerede kyllingefileter serveret med en lækker salat af revet rødbede og et godt stykke groft brød.
Mørksej bagt med krydret kartoffelmos og kaperssauce.
Server med godt brød og en tomatsalsa med feta.
En delikat og anderledes måde at serverer laks på.
Serveres med frisk pasta og bagte eller stegte grøntsager.
Lammekølle stegt på panden. Serveres med persillesovs, hvidløgscreme, bagte løg og sukkergulerødder.
En god og spændende kartoffelsalat der kan serveres til næsten alt.
Marineret i ingefær og soya. Serveres med lynstegte grøntsager og ris.
Som navnet antyder, kommer den oprindeligt fra den skovklædte ø Spetsai, som er en af de fire Saroniske Ãer syd for Athen.