Salat med tigerrejer

Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Se opskriften »

Hovedretter
Fyldte græske tomater
Fyldte græske tomater

Med græske kartofler og tzatziki.
Undlades kartofler og tzatziki kan tomaterne bruges som forret.

Se opskriften

Hjemmelavede forårsruller med ris og karrysovs
Hjemmelavede forårsruller med ris og karrysovs

Hjemmelavede forårsruller med kylling og rejer, serveret med med ris og karrysovs. Fyldet kan også laves med hakket oksekød eller frisk fisk.

Se opskriften

Hønsekødssuppe
Hønsekødssuppe

Hjemmelavet hønsekødssuppe er en ægte vinterklassiker.
Her lavet med lidt ekstra krydderurter, der giver suppen et ekstra pift.

Se opskriften

Italiensk paneret kyllingefilet
Italiensk paneret kyllingefilet

Italiensk inspirerede kyllingefileter serveret med en lækker salat af revet rødbede og et godt stykke groft brød.

Se opskriften

Kartoffelbagt filet royal med kaperssauce

Mørksej bagt med krydret kartoffelmos og kaperssauce.
Server med godt brød og en tomatsalsa med feta.

Se opskriften

Laksesteaks med pestosauce
Laksesteaks med pestosauce

En delikat og anderledes måde at serverer laks på.
Serveres med frisk pasta og bagte eller stegte grøntsager.

Se opskriften

Lammekølle med persillesovs og hvidløgscreme
Lammekølle med persillesovs og hvidløgscreme

Lammekølle stegt på panden. Serveres med persillesovs, hvidløgscreme, bagte løg og sukkergulerødder.

Se opskriften

Lun sprød kartoffelsalat
Lun sprød kartoffelsalat

En god og spændende kartoffelsalat der kan serveres til næsten alt.

Se opskriften

Lynstegt andebryst
Lynstegt andebryst

Marineret i ingefær og soya. Serveres med lynstegte grøntsager og ris.

Se opskriften

Ovnbagt fisk fra øen Spetsai

Som navnet antyder, kommer den oprindeligt fra den skovklædte ø Spetsai, som er en af de fire Saroniske Øer syd for Athen.

Se opskriften