Andebryst med timianglaserede valnødder

Andebryst med timianglaserede valnødder

De søde glaserede valnødder går rigtigt fint sammen med andebrystet.
Serveres med bagte auberginer med tomat og parmesanost.

Ingredienser:

4-6 personer

2-3 røgede el. stegte andebryster
150 gram valnøddekerner
4 spsk. rørsukker
3 spsk. lynghonning
1 bundt frisk timian
3 spsk. vand, Rucolasalt
1 aubergine
groft salt
3 tomater
2 fed hvidløg
friskrevet parmesan
peber

Andebryster:
Brun rørsukkeret langsomt på panden. Tilsæt honning og rør rundt.

Hak den friske timian og kom det på panden sammen med vandet.

Vend valnødderne i glaseringen, indtil væden er en tynd sirup.

Skær andebrysterne i skiver og anret på en bund af rucolasalt. Læg valnødderne på og dryp med sirup.

Bagte auberginer:
Skær auberginerne i skiver, der saltes i 20 min. Skyl skiverne og dup med køkkenrulle.

Svits tomat og hvidløg på en pande.

Aubergine, tomat/hvidløg og parmesanost fordeles i lag i et ovnfast fad. Afslut med tomat og lidt friskkværnet sort peber.

Bages ved 200 grader i ca. 30 min.

Denne opskrift stammer delvist fra www.cookingwise.dk