Svinemørbrad på grill

Svinemørbrad på grill

Hurtig og nem ret på grillen med jordbærsalat og grøntsagsspyd.

Ingredienser:

4 personer

1 svinemørbrad
1 potte frisk basilikum
1 fed hvidløg
salt & peber
1 dl olivenolie
2 røde peberfrugter
24 mellemstore champignon
1 rød krølsalat
1 bk. sukkerærter
1 bdt. grønne asparges
250 g jordbær
1 bdt. rucola
1 appelsin

Skær mørbraden i bøffer.

Rør en marinade af finthakket basilikum, knust hvidløg, salt, peber og olivenolie.

Hæld halvdelen af marinaden over bøfferne.

Grøntsagsspyd:
Skær peberfrugterne i stykker og sæt dem på pinde sammen med champignon. Pensl med resten af marinaden og grill dem til champignonerne er saftige og peberfrugterne møre.

Salat:
Riv krølsalaten i store stykker, halver sukkerærterne på langs og skær aspargesene i mindre stykker på skrå.

Skær jordbærrene i tykke skiver og bland forsigtigt med rucola, krølsalat, sukkerærter og asparges.

Hæld saften fra en friskpresset appelsin over salaten lige inden servering.