1: Lav en marinade af reven citronskal, citronsaft, hvidløg i tynde skiver, 4 rosmarinkviste, peberblanding og olivenolie.
Læg mørbraden i marinaden og lad den trække mindst 2 timer.
Kasser marinaden men gem rosmarinkvistene. Brun mørbraden hurtigt og krydr med salt.
2:Juster risten på grillen, så der er god afstand til kullene.
Læg rosmarinkvistene ved kødet, og grill det i ca. 25 minutter. Vend jævnligt.
Pak kødet ind i folie og lad det hvile i 10 minutter.
3: Halver æblerne og fjern kernehuset med en ske, så der bliver et pænt hulrum.
Skær osten i 8 tynde skiver, og læg en skive i hvert hulrum.
Læg dernæst lidt rosmarin og peber oven på, og dryp med akaciehonning, afhængig af æblets sødme. Det må endelig ikke blive for sødt.
4: Læg æblerne tæt sammen på grillen i god afstand til kullene og læg en stor foliebakke over æblerne som låg, eller grill dem indirekte i en kuglegrill i ca. 15 minutter.
5: Skær mørbraden i tynde skiver og server den sammen med grillede æbler, en god skål grøn salat og lunt brød - eller salat af grillede nye kartofler med sennepsfrø og tabasco.