Lynstegt andebryst

Lynstegt andebryst

Marineret i ingefær og soya. Serveres med lynstegte grøntsager og ris.

Ingredienser:

4 personer

2 stk. berberieandebryst
½ dl soya
¼ dl saft af friskrevet ingefær
1 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
sesamolie til stegning
salt & peber
1 bdt. radiser med top
6 små gulerødder med top
1 stort bdt. forårsløg
100 g sukkerærter
frisk koriander
ris

Fjern skindet på andebrystet og skær kødet i tynde skiver. Læg andekødet i en marinade af soya, ingefærsaft, honning og citronsaft i mindst ½ time.

Skrub radiserne godt og lad det pæneste af toppen sidde. Skræl gulerødderne og lad det pæneste af toppen sidde. Skær radiser og gulerødder i tynde skiver på den lange led.

Snit forårsløgene og halver sukkerærterne på langs.

Hæld marinaden fra kødet (gem marinaden) og lynsteg det 2-3 minutter af to omgange.

Hæld marinaden over kødet igen og lad det hele koge 2 minutter. Krydr med salt og peber.

Lynsteg grøntsagerne i lidt sesamolie i 1-2 minutter.

Server grøntsagerne til andebrystet sammen med ris. Pynt med frisk koriander.