Forårsruller:
Løgene skrælles og skæres i tynde strimler, gulerødderne rives og hvidkålen snittes fint.
Løg, gulerødder, hvidkål, bønnespirer, bambusskud, rejer og kyllingestrimler steges i en gryde til det er gennemstegt.
Fyldet smages til med karry, salt og peber.
Kom fyldet i en sigte og lad det dryppe af til det er kølet af.
Læg forårsrulledejen så du har med et hjørne ind mod dig selv, pensl med melklister langs kanten.
Læg fyld i en stribe ca. 2/3 oppe på dejen, fold spidsen ind mod dig selv hen over fyldet.
Fold så de 2 spidser i siderne ind mod midten så fyldet ligger i en "kuvert", rul så hen over spidsen væk fra dig selv så rullen er lukket.
Steg rullerne på alle sider i et tyndt lag olie på en varm pande.
Karrysovs:
Smelt smørret og svits karryen.
Hæld melet i og bag det op under omrøring. Spæd med bouillonen og lad sovsen koge ved svag varme under fortsat omrøring.
Tilsæt evt. lidt finthakkede løg og lidt revet æble.
Smag til med salt, peber og karry.
Kog risene efter anvisningen.
Servér rygende varme forårsruller sammen med ris og karrysovs, og husk at sætte soya på bordet.