Salat med tigerrejer

Salat med tigerrejer

Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Ingredienser:

2 personer

Rejer:
400 g tigerrejer
1 dl hvidvin
4 fed hvidløg
salt og peber

Salat:
250 g blomkål
150 g sukkerærter
1 lille rødløg
2 mellemstore gulerødder
200 g cherrytomater
½ bk blandede salatblade
1 spsk akaciehonning
1 spsk sennep
1 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
salt og peber

Rejerne pilles og lægges i en marinade af hvidvin, finthakket hvidløg, salt og peber i minimum en halv time.

Steg derefter rejerne 2-3 min på hver side i marinaden.

Salat:
Blomkål skæres ud i buketter, sukkerærterne skæres i halve eller kvarte afhængig af størrelse og rødløget skæres i tynde både. Gulerødderne skrælles, halveres på langs og skæres i tynde skiver - cherrytomaterne halveres og salaten skylles.

Rør en dressing af akaciehonning, sennep, olivenolie, æblecidereddike, salt og peber.

Alle ingredienserne til salaten blandes sammen og anrettes på et fad - dressingen hældes over.

Server salaten sammen med de stegte rejer og et stykke brød.