"Lakseæg" på en bund af salat m. bacon og asparges.
Serveres evt. med lidt nye kartofler.
En lækker og hurtig forret. Kan laves med rejer i stedet for krebsehaler.
Laksen er råmarineret i lime, salt og sukker, og har fået et ekstra pift med chili og koriander. De små laksemadder er også rigtig gode som tapas.
En varm suppe til en kold vinterdag. Server et godt stykke brød til.
Serveret med citroncreme og ristet rugbrød.
En ret vi lavede ud fra princippet "tøm et køleskab".
Muslinger smager altid godt og er nemme at tilberede.
Her serveret med en lækker tomatsauce og drysset med feta.
En forret der vil vække lykke.
Serveres med hummerbisque og frisk kørvel.
Stegte kammuslinger og tigerrejer serveret på ærtepuré og pyntet med bacon og parmesan.
Ved at tilføje den stegte feta bliver denne græske salat et helt måltid i sig selv.
Salaten bliver bedst, når tomatsæsonen er på sit højeste.
Torsketournedos med sprød panade, squashsauté og tomatragout.
Kan også serveres som hovedret til to personer, evt. med lidt frisk pasta.