Ristet brød med lakserillette på fyldig salat

"Lakseæg" på en bund af salat m. bacon og asparges.
Serveres evt. med lidt nye kartofler.

Se opskriften »

Forretter
Krebsehaler med grønne asparges og dild sabayonne
Krebsehaler med grønne asparges og dild sabayonne

En lækker og hurtig forret. Kan laves med rejer i stedet for krebsehaler.

Se opskriften

Laksetatar på brødstave
Laksetatar på brødstave

Laksen er råmarineret i lime, salt og sukker, og har fået et ekstra pift med chili og koriander. De små laksemadder er også rigtig gode som tapas.

Se opskriften

Legeret champignonsuppe
Legeret champignonsuppe

En varm suppe til en kold vinterdag. Server et godt stykke brød til.

Se opskriften

Parmaskinke trompeter
Parmaskinke trompeter

Parmaskinke fyldt med en lækker avokadomos.

Se opskriften

Røget ørredtårn med gedeost
Røget ørredtårn med gedeost

Serveret med citroncreme og ristet rugbrød.
En ret vi lavede ud fra princippet "tøm et køleskab".

Se opskriften

Saganaki muslinger
Saganaki muslinger

Muslinger smager altid godt og er nemme at tilberede.
Her serveret med en lækker tomatsauce og drysset med feta.

Se opskriften

Skaldyrsrisotto
Skaldyrsrisotto

En forret der vil vække lykke.
Serveres med hummerbisque og frisk kørvel.

Se opskriften

Stegte kammuslinger og rejer med ærtepuré
Stegte kammuslinger og rejer med ærtepuré

Stegte kammuslinger og tigerrejer serveret på ærtepuré og pyntet med bacon og parmesan.

Se opskriften

Tomatsalat med stegt feta

Ved at tilføje den stegte feta bliver denne græske salat et helt måltid i sig selv.
Salaten bliver bedst, når tomatsæsonen er på sit højeste.

Se opskriften

Torsketournedos
Torsketournedos

Torsketournedos med sprød panade, squashsauté og tomatragout.
Kan også serveres som hovedret til to personer, evt. med lidt frisk pasta.

Se opskriften