Ristet brød med lakserillette på fyldig salat

"Lakseæg" på en bund af salat m. bacon og asparges.
Serveres evt. med lidt nye kartofler.

Se opskriften »

Forretter
Asparges med parmaskinke
Asparges med parmaskinke

En lille, hurtig og lækker forret, på grillen eller på panden.
De små spid kan også serveres som pynt og tilbehør til hovedretter, f.eks. en pastaret.

Se opskriften

Auberginer med parmaskinke og ost
Auberginer med parmaskinke og ost

Lækker italiensk inspireret forret. Rullerne er også gode som tapas.

Se opskriften

Bønnesuppe a la Petros
Bønnesuppe a la Petros

Græsk bønnesuppe med frisk landbrød.
Det er meget vigtigt at bønnerne står i blød natten over.

Se opskriften

Dampede muslinger

Den helt klassiske som man aldrig går fejl af.

Se opskriften

Gedeost med tomat og basilikum
Gedeost med tomat og basilikum

Gedeost bagt med tomat og basilikum.
God som forret eller en lille lækker ting på buffet'en.

Se opskriften

Gittes ørredsalat

Ørredsalat m. rygeost - mums.
Serveres med et stykke godt lyst brød.

Se opskriften

Grillede Black Tiger rejer
Grillede Black Tiger rejer

Dejlig eksotisk/fremmedartet og fyldt med smagsnuancer, vi normalt ikke kommer ud for.

Se opskriften

Grillede figner og meloner
Grillede figner og meloner

I denne ret er peber en ingrediens og ikke et krydderi. Retten kan også serveres som dessert.

Se opskriften

Hvidløgssuppe

En lækker forret til dem der kan lide hvidløg.

Se opskriften

Kinesisk suppe
Kinesisk suppe

En kinesisk suppe med en spændende smag. Meget nem at tilberede.

Se opskriften