Auberginer med parmaskinke og ost

Auberginer med parmaskinke og ost

Lækker italiensk inspireret forret. Rullerne er også gode som tapas.

Ingredienser:

4 personer

1 stor aubergine
1 pk. parmaskinke i skiver
1 ps. revet ost
salt og peber
olivenolie
salat
1 pære
lidt frisk parmesan

Auberginen skæres i 4-5 mm tynde skiver på langs. Skiverne pensles let med olivenolie og krydres med salt og peber. Herefter steges skiverne møre på en tør, varm pande - vendes ret hurtigt.

Den røgede skinke skæres til, således at stykkerne passer nogenlunde til aubergineskiverne.

Skinken lægges på aubergineskiven og det hele rulles sammen til en lille rulle, som placeres i et lavt ildfast fad - fx en tærteform.

Når alle rullerne er færdige og placeret i fadet drysses med revet ost, og fadet stilles i ovnen ca. 20 minutter v/180 gr. eller indtil osten er smeltet.

Lav en salat af: Salat, pære i tynde både og tynde flager af parmesan - dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.

Anret salaten på små tallerkener, læg auberginerullerne ovenpå og server retten med et godt stykke brød til.