Grillede peach melba

Grillede peach melba

Peach melba er den kendte kombination af fersken og hindbær, som her får en ny dimension ved at grille fersknerne. Serveres med kugler af stracciatella is og hindbærcoulis.

Ingredienser:

6 personer

6 ferskner eller nektariner
1/2 dl vanillesirup
1 liter Stracciatella is
lidt hindbær til pynt
200 g frosne hindbær
saften fra en friskpresset appelsin
vanillesirup

Halver fersknerne og fjern stenen. Dryp fersknerne med vanillesirup, lad dem trække mindst 30 minutter, hæld lagen fra og gem den til senere.

Hindbærcoulis
Blend hindbær og appelsinsaft til en lidt tyk sauce, og smag til med vanillesirup.

Grill fersknerne 2-3 minutter på snittefladen, dryp med den gemte frugtlage, og server straks med hindbærcoulis og kugler af is.

Pynt evt. med hele hindbær.

Denne opskrift stammer fra Føtex kogebogen 65 Kokkehuer